Каталог товарів
Вибране

Як швидко не кінчати або проблеми передчасної еякуляції

Категорії

Як довго не кінчати або проблеми передчасної еякуляції

Насамперед потрібно зрозуміти причину, а лише потім говорити про це явище вже як проблему. Ніколи не варто поспішати з висновками. Тому що чоловік може дуже болісно сприйняти цей факт та замкнутися у собі. А це не є вихід. У багатьох чоловіків за певних умов можуть відбуватися безконтрольні еякуляції. Знову ж таки за певних умов і в поодиноких випадках.

Але якщо швидкі неконтрольовані еякуляції стають постійними, то потрібно говорити про них вже як про проблему та вживати заходів. На щастя існують прості способи усунення таких проблем. Розглянемо, що можна зробити та як собі допомогти. Насамперед важливо визначити причину, через яку відбувається такий швидкий фініш. Причин тут безліч, як фізіологічних, і психологічних. До того ж, такі причини можуть проявитися просто в якійсь конкретній обстановці.

А можуть формуватися роками. Але на це чоловіки просто не звертають уваги до певного часу. Звичайно вік це основний критерій. Наприклад, у підлітковому віці це не вважається жодною проблемою. Підлітки дуже швидко збуджуються і швидко отримують оргазм. З віком у них все сповільниться та налагодиться. Але якщо підліток мастурбує, і весь час боїться, що його застануть за цим заняттям, то в нього стає метою швидше досягти оргазму.

І ця звичка, а вона стає вже психологічною звичкою, що дуже погано, укорінюється глибоко та надовго. Ця звичка вживається в підсвідомість, і потім, під час сексу з жінкою, у таких чоловіків і виникає ця проблема. Звичайно, є низка фізіологічних причин, що викликають передчасне сім'явипорскування. Але в такому разі завжди варто звернутися до лікаря, і якнайшвидше. Сюди ми можемо віднести саме захворювання сечостатевих органів, запальні процеси в них, хворобливі відчуття чи надчутливість пеніса.

Звичайно, якомога раніше звернувшись до фахівця, чоловік зможе собі в цьому допомогти. Але найчастіше передчасна еякуляція все-таки більше викликається психологічними причинами. Але це нітрохи не краще. Тому що до таких причин належать всілякі стреси тривоги, прикрості, переживання. Депресія, фінансові проблеми, проблеми у бізнесі, на роботі, все це відбивається на нервовій системі, і звичайно не може не позначитися на сексуальному житті. Ще часто причиною передчасної еякуляції часто бувають страхи.

До таких страхів відноситься і страх того, що партнерка може завагітніти, чоловіка це дратує, він нервує і відчуває швидше негативні емоції від сексу, ніж задоволення. Ну, і звичайно тривала відсутність сексу, або перезбудження, теж можуть призвести до небажаної та дуже швидкої еякуляції.

Тепер зрозуміло, що ці причини можуть виникнути у житті чоловіка у будь-який момент і так само у будь-який момент можуть пройти. Відповідно зникне і проблема з передчасним сім'явипорскуванням. Але тут є одне але. Якщо чоловік не зверне своєчасно увагу на цю проблему, вони можуть залишитися і після того, як у нього все налагодиться в житті. Чоловіки істоти хоч і сильні, але дуже вразливі. І передчасна еякуляція може сильно вдарити по їхній самооцінці.

Коли чоловік розуміє, що не може впоратися сам зі своєю проблемою, а вся причина в тому, що він не може заспокоїтися та тверезо оцінити обстановку, він починає нервувати і панікувати ще більше. І тут він починає робити помилки. Починає користуватися якимись сумнівними знахарками, народними засобами, отриманими у приятелів. Але коли це не приносить належного полегшення, такий чоловік має новий стрес. Тут може вже допомогти тільки фахівець, тож не варто затягувати з походом до лікаря, і швиденько та безболісно вирішити свої проблеми. Ще раз хочеться сказати, що вирішити проблему з передчасною еякуляцією можна лише знайшовши її причину. А потім її просто потрібно усунути.

І в цьому може допомогти добрий сексолог. До того ж, він допоможе усунути тривоги, побоювання. Надасть впевненості у собі та своїх силах, а це для чоловіків дуже важливо. І можливо проблему можна буде вирішити лише за пару консультацій. Звичайно, можна скористатися лікарськими препаратами, наприклад, для лікування раннього сім'явипорскування рекомендується скористатися препаратом дапоксетин. І коли можна обійтися без ліків, краще це зробити. Лікарі не намагаються одразу призначити пігулки. Особливо, якщо причина психологічного характеру.

До того ж якщо причиною передчасної еякуляції є депресія, то варто і лікувати депресію, інакше навіть лікарські препарати тут не допоможуть. Лікувати треба не хворобу, а її причину. Але є чоловіки, які надто навіювані, здатні переконати себе в тому, що без ліків їм просто не обійтися. І хоча це теж психологічна причина, ну, що ж, тут теж може допомогти лише порада хорошого фахівця. Так само існують спеціальні препарати пролонгатори, які здатні продовжити статевий акт наприклад дженерик дапоксетин.

У таких питаннях самодіяльність ще нікого не довела до добра. Краще, якщо чоловік не хоче звертатися до лікаря, скористатися спеціальними вправами. Ці вправи спрямовані в розвитку м'язів тазового пояса. Вправи вирішують дві задачі. Вони дозволяють розвивати м'язи, щоб чоловік, коли це потрібно, міг зробити потрібну паузу і міг її контролювати. А також ці вправи допомагають чоловікові відчувати і головне контролювати своє тіло та своє сексуальне збудження. Ще важлива деталь.

Чим м'язи тазового пояса сильніші, тим сильніші і загостреніші всі відчуття, і відповідно оргазм. До того ж чоловіки з добре розвиненими м'язами вільно можуть контролювати тривалість статевого акту та настання оргазму. І ще кілька слів про роль жінки, яка знаходиться поряд із чоловіком. Якщо ці відносини тривалі, то її роль величезна. Адже тільки любляча жінка, яка розуміє, здатна дати зрозуміти своєму чоловікові, наскільки він для неї важливий, дати відчути її любов, підтримку, навіяти впевненість у собі, у своїх силах. Адже якщо поставити себе на місце чоловіка, можна зрозуміти, які почуття він відчуває - збентеження, сором, страх.

І тут насамперед потрібна моральна підтримка коханої людини. Ну, і, звичайно, над проблемою працювати набагато легше вдвох. Звичайно, жінці потрібно запастися терпінням і ласкою і в жодному разі не варто наражати чоловіка на докори. Такі проблеми не вирішуються швидко та легко. Адже вони лежать десь на глибинному рівні підсвідомості чоловіка. І тут тільки щира підтримка і розуміння допоможуть досягти позитивного результату. Але спільні зусилля того варті. Адже це призведе до зміцнення не тільки сексуальних стосунків, а й стосунків загалом, і ще більше зблизять партнерів і згодом принесуть ні з чим незрівнянне сексуальне задоволення.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*