Каталог товарів
Вибране

Сіаліс із алкоголем

Категорії

Перш ніж зрозуміти, чи можна Сіаліс приймати з алкоголем, варто детальніше ознайомитися з цим медикаментом. Йдеться про досить поширений серед чоловіків препарат, який допомагає позбутися сексуальних розладів. Ефект його прийому з'являється дуже швидко і зберігається протягом 32-36 годин. Цей засіб має таблеткову форму. Основною діючою речовиною в ній є тадалафіл – саме він позитивно впливає на сексуальні функції в чоловічому організмі.

 

Багато представників сильної статі цікавить, як поєднується Сіаліс з алкоголем і чи допустимо їх одночасний прийом. Це цілком логічне питання, оскільки зазвичай сексу передує святковий захід чи вечірка. Після кількох склянок чоловік стає більш розкутим та активніше зближується з жінкою. Саме час дізнатися, чи можна пити Сіаліс з алкоголем, чи не надає ця комбінація негативного впливу на здоров'я та чи не пригнічує спиртного ефект від терапевтичного препарату.

 

Як Сіаліс взаємодіє з алкоголем?

 

Дізнатися, чи сумісний Саіаліс з алкоголем можна, ознайомившись із інструкцією до препарату. У ній чітко зазначено, що препарат можна змішувати з алкоголем при помірних порціях напоїв, а саме:

 

  • Не більше 150 мл. горілки
  • Не більше 300 мл. вина
  • Не більше 700 мл. пива

 

Вживаючи інші напої, ви можете орієнтуватися на вищезазначені обсяги, при цьому враховуючи міцність того чи іншого спиртного. Не забувайте про те, що ці обсяги можуть змінюватися залежно від того, яку дозу таблетки приймає чоловік. Адже вона може становити як 10, і 40 мг. діючої речовини.

 

Отже, відповідь на запитання чи можна Сіаліс з алкоголем, є ствердною. Більше того, допустимо поєднувати його зі спиртним навіть після їди. Рядовий обід або вечеря перед прийомом таблетки не вплине на те, наскільки швидко з'явиться ефект від ліків. За рахунок такої індиферентності до їжі зберігається тривалість ефекту, незалежно від того, що саме поїв чоловік.

 

Розглядаючи питання про те, чи можна Сіаліс вживати з алкоголем, стоїть доля наступне: препарат хоч і повністю сумісний зі спиртним, проте не факт, що він коректно діятиме, якщо чоловік випиває постійно і у великих кількостях. у такому разі його називають хронічним алкоголіком. Якщо суть проблеми криється у надмірному вживанні спиртного, позбавитися еректильної дисфункції навіть на нетривалий час навряд чи вийде.

 

Дослідний лікар докладно розповість про взаємодію Сіалісу з алкоголем, встановить обсяг напою, який можна вживати без зниження ефективності препарату, а також допоможе з визначенням дозування з огляду на ваш стан здоров'я.

 

Сіаліс з алкоголем: що буде, якщо зловжити спиртним?

 

Хоч Сиаліс і можна вживати з алкоголем, але при зловживанні спиртними напоями його ефективність зійде нанівець, а також можуть початися проблеми у функціонуванні організму чоловіка:

 

  • Порушується нервова система.
  • Почастішає пульс, різко підвищується або знижується артеріальний тиск.
  • Болить живіт, погіршується травлення.
  • Загострюються наявні хронічні захворювання.

 

Тепер вам добре відомо, як Сіаліс взаємодіє з алкоголем. Придбати цей препарат можна в інтернет-магазині Viagrushka, де продаються безпечні засоби для потенції за доступною ціною.

( 13 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*