Каталог товарів
Вибране

Підняти потенцію лікарськими засобами

Категорії

Причини, які призводять до проблем чоловіків у ліжку:

•Хвороби, травми (простатит, інфекції);

•Гіподинамія — відсутність фізичного навантаження, сидячий спосіб життя;

•Криза у сімейних відносинах; Стрес, хронічні депресії (недосипання, втома);

•Гормональний збій (низький або високий тестостерон);

•Великий відсоток жирових відкладень (черевце від зловживання пивом);

•Часта зміна партнерок.

Якщо у чоловіка з'являється необхідність підняти потенцію лікарськими засобами, то використання їх потребує суворого дозування згідно з інструкцією. Не можна допускати зміни дози, щоб не отримати побічних реакцій.

Медикаменти від потенції з 1 до 13 — склад

1. Гаряча Мукуна — порошок від проблем із сечостатевою системою чоловіка. Зміцнює імунітет, надає сил, заспокоює та розслаблює, покращує гормональне тло. У чоловіка з першої доби прийому з'являється впевненість у своїх силах, підвищується лібідо, нормалізується кровообіг та сечовипускання. Чоловік розкріпачується, у нього з'являється витривалість у ліжку, посилюється потяг до жінки.

Препарат, заснований на натуральній складовій, здатний допомогти вже після першого прийому, його треба використовувати з профілактичною метою курсами, мінімум — один місяць. Перед прийомом необхідно розвести ліки у теплій воді та приймати по одній чайній ложці тричі на день.

2. Відновлює активність та стимулює чоловіків препарат для підвищення потенції "Чоловіча сила". Він допомагає зробити статеве життя чоловіка емоційно яскравим, збільшуючи фізичні можливості будь-якої вікової категорії. Речовини, що входять до складу таблеток, такі як: імбир. Мускатний горіх, насіння зухреста, кора дерева ороксилум, екстрат центели. Цьому препарату немає аналогів. Усі природні компоненти без хімічних добавок. Тому немає протипоказань і звикання. Стимулюючий препарат покращує здоров'я всієї сечостатевої системи. Покращує гостроту сексуальних відчуттів. Може застосовуватись для профілактики та стимуляції роботи шлунково-кишкового тракту. При запущеному захворюванні та, для відновлення еректильної дисфункції, курс посилюють повторенням. Один курс розрахований на два тижні. За однією таблеткою 1 раз на добу.

3. Біологічна активна добавка - «Вімакс» показано тим чоловікам, у яких з'явилися осічки в інтимній сфері, порушено вироблення насіннєвої рідини, знизилося бажання, у зв'язку з віковими змінами в організмі. Склад такого препарату наповнений основним компонентом — витяжка Женьшеня, що посилює метаболічні процеси. А для посилення кровообігу в області тазу та паху доданий природний засіб - «гінгко більбо». В інструкції рекомендовано приймати добавку 2 рази на день по 1 капсулі 6 тижнів, запиваючи водою. Не можна змінювати дозування.

4. Препарат Ero Force для сильної статі з гормональними порушеннями, низьким лібідо, передчасне сім'явипорскування, простатит. Що відрізняє цей препарат, то це його можливість знизити чутливість головки статевого члена, а також підвищити лібідо та допомогти впоратися з простатитом. Витяжка з плодів карликової пальми у поєднання з коренем Женьшеню здатні збільшити секрецію тестостерону і відповідно насіння. Має довгострокову дію. Одна капсула протягом місяця за 25 хвилин до інтиму не викликає побічних явищ.

5. Якщо є ознаки безпліддя і слабкої еректильної функції, то підійде чоловікам препарат Вука-Вука-біологічна активна добавка. Вона здатна відновити дисбаланс тестостерону в організмі чоловіка та запобігти розвитку поширених чоловічих хвороб, передчасного фінішу. Наповнювачем такої добавки виступає витяжка рослин з Африки та лактозу тваринного походження. Місяць лікування цим препаратом із щоденною дозою по 2 таблетки на добу. Одноразово допустимо для стимуляції статевого потягу використати одночасно 5 таблеток без небезпечних наслідків. Так як лактоза допомагає засвоювати всі корисні інгредієнти та виводить шкідливі елементи через сечостатеву систему. Препарат нешкідливий.

6. При занедбаній імпотенції та великими проблемами в ліжку, а також при захворюванні на простатит підійде препарат «Ловелас». Він здатний не тільки підняти потенцію, а й покращити загальний стан сечостатевої системи, тонізувати судини, зняти запалення за наявності чоловічих захворювань, зняти втому і допоможе стабільно дивувати в ліжку. Молодим людям до 18 років протипоказаний, які мають захворювання серця. Відповідно до інструкції приймають його 3 десь у день не більше 2-х тижнів. У складі є магній та китайський кордітепс та інші рослини.

7. Препарат Стафф форте, створені на основі рослинного компонента — Женьшень та витяжку тваринного походження — роги оленя плямистого. Саме в рогах оленя є аналог чоловічого статевого гормону — андроген, Женьшень відновити статеве здоров'я. Для належного ефекту необхідно приймати курсом по 2 таблетки за 60 хвилин до сполучення під час їжі.

8. Поганий кровообіг, слабкий імунітет, низький лібідо, невисока ерекція — є спосіб змінити ці показники за допомогою Еректогенону. У складі таких ліків природні інгредієнти: женьшень, селен, вітаміни. Потрібно проходити курс для достатнього ефекту протягом місяця по одній капсулі на добу. Протипоказань не спостерігається.

9. Для активних чоловіків — препарат Yarsagumba Forte, що надає стимулюючий вплив і приплив крові, що прискорюється, до органів малого тазу і статевий орган. А такий компонент, як «Ярсагумба» - Стимулятор, здатний збалансувати гормони, забезпечити працездатність. А компоненти карликової сосни приводять до норми судинну систему. Є й речовина таурин-джерело енергії. Не викликає звикання, немає синтетичних речовин, приймати по одній капсулі не менше місяця.

10. Для чоловіків, які мають репродуктивні порушення, внаслідок запальних процесів, відсутність інтересу до інтиму, через негативні зовнішні фактори, підійде «Тестогенон». При прийомі разом із їжею по 1 капсулі щодня протягом 4-х тижнів. Дані препарат не викликає звикання, без протипоказань. Складова — L-аргінін, плюс вітаміни.

11. Добавка вітчизняного виробника — Viva Sex для сильної статі. В основі складу речовина рослинного походження — ягода Годжі (дереза ​​звичайна). У давнину такі ягоди вважалися ягодами кохання і не дарма. У складі: амінокислоти флавоніди, мікроелементи, вітаміни, дані інгредієнти здатні покращити здоров'я чоловіка, стимулювати статеві функції на належний рівень. А також мають рослинне походження. є абсолютно безпечною, але важливо дотримуватись дозування і приймати 1 таблетку приблизно за 30 хвилин до статевого акту. Результат дії таблетки дотримується протягом доби. Вона сприяє підвищенню лібідо, відновлює функції ерекції, підвищує витривалість, не піднімає тиску, піднімає на новий рівень чоловічі здібності.

12. Для тих чоловіків, у яких закріпився страх перед близькістю, у зв'язку з неодноразовими осічками — це «Російська потужна Віагра». Еректильна дисфункція — коник цього препарату. Страх минає, тонус організму підвищується, ефективний продукт стимуляції статевих функцій. Унікальний корінь життя Женьшень— природний афродизіак, дієвий препарат від потенції, який не має недоліків, можна приймати без побоювання наслідків. А листя осота доповнюють компонентами, що сприяють підвищенню витривалості при близькості. Ціна може змінюватись, залежно від кількості таблеток в упаковці. Вживати за 30-60 хвилин до інтиму.

13. При низькому тестостероні рекомендується використовувати EL macho, оскільки склад наповнюють витяжкою, приготованою з морської риби, яка багата на цинк і виконує функцію відновлення збалансованого тестостерону. Безперечно обмін речовин підвищується. Вітаміни змінюють лібідо на краще. Посилюється кровообіг в органах малого тазу та статевого органу завдяки наявності в препараті північного моху. Досягається належного ефекту при прийомі 5 крапель на добу протягом 2-х тижнів.

Огляд вітчизняних препаратів, які не мають протипоказань та побічних ефектів, гідних вашої уваги розглянуто. Використання цих препаратів побічні ефекти можливі при передозуванні або алергії на рослинний компонент.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*