Каталог товарів
Вибране

Як повернути колишню пристрасть у сексуальних стосунках?

Категорії

Не рідко дві люблячі людини перестають бажати одна одну в сексуальному плані. Під час спільного життя втрачається романтика перших побачень і повсякденна рутина не рідко руйнує найміцніші спілки. У проблемі не бажання сексу бере участь як фізіологія, а й психологія. Що на це впливає і як це впорається?

Причина виникнення проблеми

На стадії знайомства, ти хочеш свою другу половину скрізь і завжди. Але вже під час спільного життя, спостерігаючи один одного «без купюр», ви можете стати просто сусідами по квартирі. Секс перетворюється на виконання побутового обов'язку, без пристрасті та яскравих оргазмів. Найпростіший вихід – розлучитися та почати шукати нову партнерку. Але чи не краще двом сторонам докласти зусиль і налагодити гармонію у відносинах.

Ставка на сексуальність 

Варто постаратися знову стати об'єктом бажання своєї жінки. Зберігай у собі чоловічий початок, силу та впевненість. Не забувай про догляд за собою і не перетворюйся на неголену і погано пахнучу людину. У повсякденному житті не скромничай на знаках увагу у бік другої половини: обійми, поцілунки, ніжні дотики. Шлепни її кілька разів по попі, поки вона захоплено займається домашніми справами.

Не кількість, а якість

Не варто гнатися за великою кількістю статевих актів. Частий секс не завжди є синонімом задоволення та незабутніх оргазмів. Нехай це буде кілька разів на тиждень, але з повною віддачею процесу, чуттєвими ласками та ніжністю. Плануйте секс як важливий захід, адже підготовка до нього також неймовірно збуджує. А між заздалегідь обумовленими задоволеннями завжди можна додати кілька незапланованих сексуальних втіх.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*