Каталог товарів
Вибране

Як лікується еректильна дисфункція?

Категорії

Багато мільйонів чоловіків у всьому світі страждають від еректильної дисфункції, що призводить до занепокоєння та труднощів у міжособистісних відносинах.

Еректильним механізмом називається набір психологічних та біологічних функцій, які приводять статевий член до ерекції. Еректильна слабкість присутня, коли чоловік не може вчинити статевий акт.

Відсутність бажання та оргазму, а також нездатність до еякуляції є симптомами, які можуть супроводжувати еректильну дисфункцію у чоловіків, але не розглядаються як основне вираження.

Дефектний еректильний механізм вважається результатом двох факторів: перший — це розумова рівновага, а другий — нормальне старіння тіла. Не маючи на увазі, що ці два фактори не сприяють проблемам з ерекцією, ця теорія не завжди вірна.

Причини, такі як особливі стани (цукровий діабет, захворювання статевого члена), фармацевтичні препарати (антигіпертензивні, антидепресанти), судинні та кардіологічні проблеми, основні операції, такі як рак товстої кишки або рак сечового міхура можуть бути основою проблеми, та належне медичне втручання може забезпечити вирішення проблеми, тоді як лише 25 років тому давалися лише слова втіхи.

Сьогодні діагностичний та терапевтичний підхід до еректильної дисфункції має першорядне значення як для органічного, так і для психологічного фактору, тому пацієнт може лікуватися цілком, а не частково.

Можливість створення якісної ерекції за допомогою ліків у пацієнтів з еректильною дисфункцією спонукала дослідників з великим інтересом вивчити проблему ерекції, яка з технічних причин досі вирішувалася лише частково.

У той же час технологія розвивалася, надаючи об'єктивні тести на еректильну дисфункцію, тому сьогоднішній діагноз ґрунтується на об'єктивних, а не суб'єктивних критеріях. Показники органіки щодо психогенної еректильної дисфункції різко зросли, і в міру зростання досвіду різниця у показниках на користь органічного ушкодження збільшилася.

Сьогодні відомо, що рівень чисто психогенної еректильної дисфункції становить менше 10%, тоді як частка пацієнтів з органічними травмами постійно зростає.

Змішані захворювання за участю органічних та психогенних елементів тепер сприймаються з діагностичним контролем, і пацієнт не вдається до суто психологічних методів лікування, які самі по собі не вирішують проблему.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*