Каталог товарів
Вибране

Частота прийому таблеток Віагра

Категорії

Прийом таблеток Віагра – досить поширене явище серед чоловіків, які хочуть відчувати впевненість під час інтимної близькості до своєї партнерки. Цей препарат допомагає вилікувати імпотенцію, статеве безсилля, а також сприяє ерекції при сексуальному збудженні.

 

Що потрібно знати перед вивченням порядку прийому Віагри?

 

Перш ніж ознайомитися з курсом прийому Віагри, необхідно зрозуміти, за яким принципом працює цей медикамент. Коли чоловік сексуально збуджується, діючі речовини відновлюють засоби еректильну функцію, оскільки до статевого члена починає активно надходити кров.

 

  • Природна ерекція настає під час сексуальної стимуляції, коли в печеристому тілі статевого члена вивільняється окис азоту, а також активується фермент гуанілатциклази.
  • В результаті підвищується концентрація цГМФ, а також розслаблюється гладка мускулатура печеристого тіла, що призводить до посилення припливу крові.
  • Важливий момент: для досягнення бажаного ефекту необхідно, щоб чоловік був сексуально збуджений.

 

Як вибрати дозування прийому Віагри?

 

Самий час ознайомитися з інструкцією з прийому Віагри. Оригінальні таблетки фірми Pfizer доступні у дозах 25, 50 та 100 мг. Зазвичай пацієнти починають із дози 50 мг. Необхідно приймати одну таблетку приблизно годину до інтимної близькості. Ефект з'являється через півгодини-годину та зберігається наступні 4 години. Засіб діє швидше, якщо прийняти його до їжі.

 

Коли у вас з'явиться певний досвід прийому Віагри, ви знатимете, наскільки вираженим є ефект, а також як переноситься даний препарат. Після цього можна буде збільшити чи зменшити дозу. Порядок прийому Віагри може починатися і з мінімальної дози. вона поступово підвищуватиметься доти, доки не настане видимий терапевтичний ефект.  

 

Інформацію про час прийому Віагри, дозуваннях вам надасть лікар, враховуючи особливості вашого організму. При цьому слід розуміти, що максимальна доза становить 100 мг. Приймати таблетку не рекомендується частіше за один раз на день.

 

Прийом Віагри: запобіжні заходи

 

Щоб прийом Віагри був безпечним, потрібно дотримуватись певних запобіжних заходів:

 

  • Не перевищувати прописане лікарем дозування.
  • Якщо 1 таблетки на добу не вистачає, щоб отримати стійку ерекцію, необхідно проконсультуватися з фахівцем – він змінить дозування або підкаже, який ще засіб можна спробувати.
  • Людям віком понад 65 років краще розпочати прийом з 25 мг (половина або четверта частина таблетки).

 

Використовувати стимулятор настійно не рекомендується чоловікам, у яких спостерігається індивідуальна непереносимість силденафілу, а також тим, хто приймає засоби з нітратами або страждає від тяжких ниркових, печінкових, серцевих захворювань.   Жінки та особи, які не досягли 18 років, також повинні відмовитися від медикаменту.

 

Якщо прочитати відгуки після прийому Віагри, стане зрозуміло, що ці таблетки не здатні повністю позбавити еректильної дисфункції, проте вони ефективно пригнічують її симптоми. В інтернет-магазині Viagrushka ви зможете знайти препарати Viagra від різних виробників у будь-якому дозуванні та підібрати для себе оптимальний варіант. Менеджери завжди готові проконсультувати і відповісти на запитання, що вас цікавлять.

( 11 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*